Home forums Report Bugs I would like to inquire about the disappearance of the x-axis when adding a lege

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Indranil Deo 4 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #15733

    Daesung
    Participant

    I am always grateful for your product.

    What I want to ask is, well.. When I added a legend to the line chart, I noticed that the x-axis disappears.

    When you add a legend, the other charts will work normally. It is a phenomenon that appears only in the line chart.

    ——————-
    Version used: 1.4.1
    ——————-

    The x-axis disappears due to the following effects.
    ——————————
    1. Browser
    2. Number of dataPoints
    3. Chart size
    ——————————

    1. Browser
    IE works fine. However, Chrome disappears.

    2. Number of dataPoints
    It disappears when the number of dataPoints array is large.
    I have tested the number of about 144.

    3. Chart size
    The x-axis disappears when the width is small, and appears when the width is large.

    I would like to know a solution besides how to raise a version.

    I want to know if there is a solution. please answer about my question.

    #15743

    Indranil Deo
    Member

    Daesung,

    We are looking into the issue and will get back to you at the earliest.

    —-
    Indranil Deo,
    Team CanvasJS

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.