Home forums Report Bugs Pie Title and Legend doesn't render in IE8

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sunil Urs 3 years, 1 month ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #5375

    livenitup603
    Participant

    Internet Explorer 8.0.7601.17514

    When browsing this site and my a page I’m working on, the title and the legend do not render for the pie charts. These seem to be the only charts that are affected, all other charts seem to render just fine.

    #5377

    Sunil Urs
    Keymaster

    Thanks for reporting the issue. I’ve fixed the bug. Will be giving you a new build within a day.


    Sunil Urs

    #5384

    Sunil Urs
    Keymaster

    Here is an intermediate build with the issue fixed. Do try out and let me know if it works fine.

    #5390

    livenitup603
    Participant

    Excellent!! Thank you sir this is working.

    #5391

    livenitup603
    Participant

    Crap, although the title is working in IE, the legend text has stop showing for all charts. The color images appear just no text. This has affected all browsers.

    #5432

    livenitup603
    Participant

    Since the fix caused other issues, I reverted back to the previous version. I’ve since used css tricks to place Title and Legend text only when the browser isn’t IE 9, until a stable fix is put in place.

    #5442

    Sunil Urs
    Keymaster

    Can you please try the latest version from the download page and let me know if it worked. If you are still having the problem, please post some code using which I reproduce the same. Am not able to reproduce the issue at my end.

    #5454

    livenitup603
    Participant

    The latest download has corrected this issue with rendering the title and legend for pie charts, thank you guys so much for all the awesome work you do.

    #5460

    Sunil Urs
    Keymaster

    You are welcome… 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.